Cu ce se confruntă Adela Popescu și Radu Vâlcan. Actrița a povestit totul: „Pur și simplu nu mă pot abține”
Ingrediente:
350 g banane coapte, decojite
200 g zahăr brun
zahăr vanilat
un praf de sare
100 ml ulei de floarea soarelui
200 g fulgi de nucă de cocos
50 g cacao
Mod de preparare:
Zdrobim bananele cu furculița. Adăugăm zahărul brun, sarea și zahărul vanilat.
Turnăm și uleiul și mixîm totul 1-2 minute.
Punem fulgii de cocos și cacaoa. Mixăm din nou pentru circa 1 minut.
Lăsăm aluatul 15 minute pentru ca fulgii de cocos să absoarbă din lichidele din jur. Încingem cuptorul la 160.
Într-o tavă de 20×25 cm o tapetăm cu hârtie de copt și turnăm compoziția de negresă. O nivelăm cu o spatulă.
Băgăm la cuptor pentru 60 de minute la 160 C.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: banane negresa post rețetă