Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
Ingrediente:
300 gr. făină
160 ml. ulei
300 ml. apă
180 gr. zahăr
40 gr. cacao
1 lingură oțet
1 linguriță bicarbonat de sodiu
2 gr. sare
1 linguriță de coajă rasă de portocale
1 plic de zahăr vanilat
Mod de preparare:
Făina se cerne printr-o sită într-un castron mare. Se adăugă peste cacao, bicarbonatul de sodiu și zahărul. Se amestecă bine.
Se toarnă uleiul puțin câte puțin, amestecând în acest timp cu telul. Se adaugă și apa, aromele și oțetul, amestecând în continuare.
Tava pentru copt se unge cu ulei și se tapetează cu hârtie de copt. Se toarnă compoziția și se bagă în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru circa 30 de minute.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: negresa post rețetă
Mi-Th Influencer, emisiunea...