„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Ingrediente:
800 de g pui
2 cepe
3 căței de usturoi
2 linguri de ulei
150 ml. supă de pui
300 g de roșii pasate
1 legătură de pătrunjel
sare și piper
1 frunză de dafin
Mod de preparare:
Bucățile de pui trebuie spălate bine și curățate. După aceea le condimentăm și le punem într-o cratiță largă cu ulei încins pentru a se rumeni bine pe toate părțile.
Scoatem bucățile de pui pe o farfurie și adăugăm în cratiță ceapa tocată mărunt și jumătate din usturoiul zdrobit. Lăsăm ceapa la călit cam 7-8 minute.
Când ceapa s-a înmuiat, am adăugat înapoi în cratiță bucățile de pui cu tot cu sucul pe care l-au lăsat pe farfurie. Punem peste și supa fierbinte. Adăugăm acum și frunza de dafin.
Punem după ce supa începe să fiarbă și roșiile pasate.
Lăsăm să fiarbă la foc mic până ce bucățile de pui se frăgezesc bine, circa 45 de minute.
În final, oprim focul, adăugăm restul usturoiului pisat și sare și piper după gust.
Înainte de servire adăugăm și pătrunjelul verde tocat.
Otropelul de pui merge de minune cu mămăliguță.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ostropel pui retete
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...