Părintele Calistrat vorbește despre semnele Apocalipsei. Cum ne dăm seama că putem fi în pericol: „Ne pregătim de Apocalipsa...”
Data publicării:
Părintele Calistrat a vorbit despre sfârșitul lumii și despre semnele care prevestesc această tragedie.

Părintele Calistrat a realizat un videoclip pe rețelele de socializare, în care s-a decis să le povestească oamenilor despre semnele care prevestesc Apocalipsa. De- lungul timpului, au existat mai multe ipoteze cu privire la acest subiect controversat, motiv pentru care preotul s-a decis să le pună capăt, dar să liniștească și oamenii care cred cele auzite, în același timp. Așadar, părintele explică faptul că doar Dumnezeu va ști exact când se apropie sfârșitul lumii, astfel încât oamenii trebuie să-și păstreze mereu credința și să spere că Cel de sus îi va apăra.

”Ne spune Evanghelia Domnului Iisus Hristos şi-n Apocalipsă doar atât: ‘Nimeni nu ştie ceasul şi clipa în care vine sfârşitul lumii, decât numai Tatăl. NiciFiul, cu toate că este Cuvântul lui Dumnezeu şi este din veac cu tatăl, dar stă pe pământ sub vremi din Mamă’. Nici îngerii. Se spune că la glasul Arhanghelului. Glasul Arhanghelului cum îl ştiu? Atunci când avem de-a face cu porunca Tatălui, sună trâmbiţa judecăţii. Şi atunci când Arhanghelul dă ordinul, să stăm bine să luăm aminte. Începătoriile cu trâmbiţi de aur vor suna Apocalipsa. Până atunci ne pregătim de Apocalipsa proprie. Pe unul îl calcă maşina, unul moare în somn, unul îmbătrâneşte, unul împlineşte o sută de ani, unul 90, unul 20, unul 40, unul 60, fiecare în rândul cetei sale. Dumnezeu nu numără anii cu anii, ci numără cu înţelepciunea. Bătrâneţea nu se-numără cu cărunteţea, ci cu virtutea.”, a spus părintele Calistrat.

Citește și: Părintele Calistrat, părere sinceră după ce a văzut scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Nu-i stă bine unei femei să…”

@prcalistratofficial

Despre scenariile apocaliptice si panica irationala

♬ sunet original - Parintele Calistrat

„Nu scrie în Apocalipsă că vin tancuri, că vin diavoli, că vin bombe”

Totuși, Părintele Calistrat spune că sfârșitul proiectat de oameni, adică cel care poate veni în urma unui război, nu este deloc cel proiectat de Dumnezeu. Cu toate acestea, preotul îi sfătuiește pe toți enoriașii să se lase în mâinile lui Hristos, căci el ne va conduce spre calea mai „luminoasă” și spre „adevăr.

”Deci nu scrie în Apocalipsă că vin tancuri, că vin diavoli, că vin bombe. Sfârşitul acesta omenesc care poate fi în urma unui război nuclear sau atomic nu e sfârşitul lumii creat de Dumnezeu. Dumnezeu strânge sulurile timpului atunci când primeşte leul poruncă să pună peceţile pe sulurile pe care le ţine subraţ să le ducă la Dumnezeu. Dar cât Iisus Hristos este la cârma lumii, şi El veghează pământul, pentru că toată judecata a dat-o Fiului, ne lăsăm în seama Duhului Sfânt şi în seama Tatălui care spune aşa: ‘Veniţi toţi cei osteniţi şi împovăraţi la mine şi eu vă voi odihni pe voi. Luaţi jugul meu şi povara mea, că uşoară este şi veţi afla odihnă sufletelor voastre’. Nu există altă cale mai luminoasă spre adevăr, lumină şi mântuire decât calea lui Hristos. ‘Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa”, a mai spus părintele Calistrat în videoclipul postat pe TikTok.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa Părintelui Calistrat: „Rușine Bisericii Ortodoxe Române. Ce să învățăm noi de la asemenea preoți?”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Actualitate
Tagurile articolului: apocalipsa  parintele calistrat  semne 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel