Andreea Bănică, mărturisiri despre relația cu copiii săi: „Nu ai cum să fii prieten cu copilul tău”
Ingrediente:
500 g piept de pui sau de curcan
2 linguri de ulei
sare
piper negru proaspăt măcinat
500 g ciuperci proaspete tip champignon albe sau brune
5 fire ceapă verde
1 fir usturoi verde
30 g unt
200 ml smântână dulce pentru frișcă
10 g amidon desfăcut în 50 ml lapte rece
30 g fulgi de parmezan
pătrunjel verde tocat
Mod de preparare:
Într-o tigaie încinsă punem uleiul și cubulețele de piept de pui. Le rumenim bine timp de 10 minute și le condimentăm cu sare și piper.
Scoatem puiul din tigaie și îl punem într-un vas separat.
În aceeași tigaie punem untul și ciupercile și lăsăm 4-5 minute. Adăugăm ceapa și usturoiul și condimentăm cu sare și piper.
Turnăm smântâna și lăsăm să fiarbă pentru câteva minute. Punem și puiul și amestecăm.
Amestecăm amidonul cu puțin lapte rece și îl turnăm în tigaie. Lăsăm să dea într-un clocot.
La final presărăm fulgii de parmezan și pătrunjelul tocat.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ciuperci pui retete smantana