Horoscop sâmbătă, 23 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
Ingrediente:
Pentru blat
6 ouă
6 linguri de zahăr
6 linguri de făină
1 lingură smântână grasă
esență de vanilie
Pentru umplutură
250 g brânză de vaci grasă
100 g smântână grasă
3 linguri de zahăr
3 linguri de griș
4 gălbenușuri
esență de vanilie
o linguriță de unt
Mod de preparare:
Amestecăm brânza de vaci, smântâna, zahărul și esența de vanilie. La final punem și cele 4 linguri de griș.
Dam drumul la cuptor sa se incinga la 220 grade celsius. Luam o tava de copt sau o cratita de copt cu doametrul de 30 cm si o ungem cu unt.
Mixăm albușurile până devin spumă. Apoi adăugăm zahărul și esența de vanilie. La o viteză mai mică amestecăm și gălbenușurile și smântâna. La final adăugăm în ploaie făina și amestecăm cu o paletă.
Umplem tava de copt, o ungem cu unt și punem jumătate din compoziție. Compoziția de balt o amestecăm cu brânza de vaci și turnăm totul în tavă.
Băgăm la cuptorul preîncălzit la 220C pentru 15 minute. Reducem temperatua la 180C și lăsăm cât să se rumenească ușor.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: brânză prajitura rețetă
Iată ce-ți rezervă astrele...