Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
Ingrediente:
300 gr făină albă
3 mere
5 gr praf de copt
150 ml ulei de masline
4 ouă
230 gr zahăr
250 gr iaurt natural
1 lămâie
anason măcinat
1 plic zahăr vanilat
sare
Mod de preparare:
Merele trebuie date prin răzătoare sau tăiate cuburi. La final adăugați anasonul și amestecați.
Se amestecă făina cu praful de copt și cu sarea.
Ouăle se freacă cu zahărul timp de 3 minute, cu ajutorul unui mixer.
Se adaugă iaurtul și se amestecă. Se adaugă coaja rasă de lămâie.
Se adaugă jumătate din făină și jumătate din ulei și se amestecă ușor. Se adaugă tot restul de făină și apoi ulei.
La final adăugați merele răzuite.
Puneți aluatul într-o tavă pentru cuptor.
Coaceți la 180C timp de 50 minute.
Dupa ce s-a răcit o puteți pudra cu un pic de zahăr pudră.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: mere prajitura retete
Mi-Th Influencer, emisiunea...