„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Ingrediente:
Pentru foi:
12 linguri suc de roșii
12 linguri zahăr
12 linguri ulei
1 linguriță amoniac stins cu zeamă de lămâie
făină cât cuprinde.
Toate ingredientele se amestecă și se frământă până se obține un aluat potrivit. Acesta trebuie lăsat 30 de minute la crescut.
După aceea se întind trei foi care se bagă la cuptor.
Crema:
Gem aromat cu esență de rom(vanilie) și nucă măcinată.
Preparare:
Cele trei foi de aluat se ung cu gem. Ultima foaie trebuie pudrată cu zahăr vanilat.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: desert de post prajitura cu gem rețetă reteta de post retete delicioase
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...