Premieră pentru actorul Pavel Bartoș! S-a declarat încântat de propunerea primită
Data publicării:
Actorul Pavel Bartoș va juca pentru prima dată rolul lui Decebal Necșulescu din piesa „...Escu” de Tudor Mușatescu, într-o coproducție care va avea reprezentații la București și Chișinău.

Actorul Pavel Bartoș va juca pentru prima dată rolul lui Decebal Necșulescu din piesa „...Escu” de Tudor Mușatescu, într-o coproducție care va avea reprezentații la București și Chișinău. Spectacolul va fi pus în scenă de echipe artistice reunite ale Teatrului „Stela Popescu” din București și Teatrului Național Satiricus Ion Luca Caragiale din Chișinău, într-o colaborare unică în peisajul teatral autohton.

Pavel Bartoș, unul dintre cei mai iubiți artiști ai generației sale, pentru întreaga sa activitate din teatru și televiziune, s-a declarat încântat de propunerea celor două teatre din București și Chișinău și a început deja repetițiile pentru noul proiect.

Proiectul „...Escu” face parte dintr-o colaborare mai amplă a celor două instituții culturale -  proiectul “București și Chișinău, împreună prin Teatru” – care, încă de anul trecut, au făcut schimb de spectacole  și de regizori, pentru ca acum să reunească pe scenă cele două echipe artistice. Regizat de managerii celor două teatre, Cristian Șofron și Alexandru Grecu, spectacolul  „...Escu” beneficiază de o distribuție mixtă care pune în valoare câțiva dintre cei mai importanți actori angajați și colaboratori ai Teatrului “Stela Popescu” și ai Teatrului Național Satiricus Ion Luca Caragiale din Chișinău.

Mult așteptata premieră va avea loc la începutul lunii martie, la Chișinău și la finalul lunii martie , la București. Cele două teatre anunță faptul că vor exista suficiente reprezentații astfel încât întreg publicul interesat să se poată bucura de spectacol.

Textul lui Tudor Mușatescu este o satiră politică atemporală care a făcut istorie de-a lungul anilor, cu distribuții de excepție, pe toate scenele importante din România. Actrița Stela Popescu, cea care a dat nu doar numele Teatrului “Stela Popescu”,  ci și esența și determinarea sa, a fost atașată de ambele țări și nu a trădat niciodată această dragoste duală. Echipa Teatrului “Stela Popescu”, prin acest proiect, nu face decât să ducă această stea mai departe spre publicul vorbitor de limbă română din țară, dar și de peste Prut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: Teatru - Opera


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo

Adda tună și fulgeră, după ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir. Ce nemulțumire are artista: „Atât vreau să vă spun” / Video

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău a spus în direct la TV cine sunt nașii fiului ei, Isaia. Sunt printre cele mai cunoscute vedete din România

Captură video: YouTube/Kanal D2. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

Teo Trandafir, reacție tranșantă după ce Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan: „Dacă ești cu el și îți faci speranțe...”

Badea

Mircea Badea a încins Internetul! Imagini de infarct

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

Captură video: YouTube/Cătălin Mărută

Rux, apariție îndrăzneață la TV. Cătălin Măruță a rămas mut de uimire, după ce influencerița a venit îmbrăcată doar în bluză: „Pe sub cămașă mai ai ceva?”

Captură video: YouTube/Povesti de Film, cu Mara Banica

„Tu pui la inimă?”. Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Ce i-a spus soției sale, Carmen Rusu, imediat după ce a înșelat-o cu altă femeie

Irina Margareta Nistor ne-a spus cine este cel mai bun actor român: „Cel mai izbutit, dar și care ne-a adus beneficii de imagine”

Captură video YouTube/JORGE OFFICIAL

Jador a trecut peste despărțirea de Oana Ciocan! Cine este tânăra de care s-a îndrăgostit: „Aș da orice să mă iubească ea” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va renaște /video

Captură video: YouTube/Kanal D2

Teo Trandafir, comentariu asupra căsătoriei dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: „Păi de ce crezi că l-a ales?”

Top cupluri cu aceeași zodie. Mihai Voropchievici: Ei vor fi uniți pe viață de iubirea lor!
pixel