Premieră pentru actorul Pavel Bartoș! S-a declarat încântat de propunerea primită
Data publicării:
Actorul Pavel Bartoș va juca pentru prima dată rolul lui Decebal Necșulescu din piesa „...Escu” de Tudor Mușatescu, într-o coproducție care va avea reprezentații la București și Chișinău.

Actorul Pavel Bartoș va juca pentru prima dată rolul lui Decebal Necșulescu din piesa „...Escu” de Tudor Mușatescu, într-o coproducție care va avea reprezentații la București și Chișinău. Spectacolul va fi pus în scenă de echipe artistice reunite ale Teatrului „Stela Popescu” din București și Teatrului Național Satiricus Ion Luca Caragiale din Chișinău, într-o colaborare unică în peisajul teatral autohton.

Pavel Bartoș, unul dintre cei mai iubiți artiști ai generației sale, pentru întreaga sa activitate din teatru și televiziune, s-a declarat încântat de propunerea celor două teatre din București și Chișinău și a început deja repetițiile pentru noul proiect.

Proiectul „...Escu” face parte dintr-o colaborare mai amplă a celor două instituții culturale -  proiectul “București și Chișinău, împreună prin Teatru” – care, încă de anul trecut, au făcut schimb de spectacole  și de regizori, pentru ca acum să reunească pe scenă cele două echipe artistice. Regizat de managerii celor două teatre, Cristian Șofron și Alexandru Grecu, spectacolul  „...Escu” beneficiază de o distribuție mixtă care pune în valoare câțiva dintre cei mai importanți actori angajați și colaboratori ai Teatrului “Stela Popescu” și ai Teatrului Național Satiricus Ion Luca Caragiale din Chișinău.

Mult așteptata premieră va avea loc la începutul lunii martie, la Chișinău și la finalul lunii martie , la București. Cele două teatre anunță faptul că vor exista suficiente reprezentații astfel încât întreg publicul interesat să se poată bucura de spectacol.

Textul lui Tudor Mușatescu este o satiră politică atemporală care a făcut istorie de-a lungul anilor, cu distribuții de excepție, pe toate scenele importante din România. Actrița Stela Popescu, cea care a dat nu doar numele Teatrului “Stela Popescu”,  ci și esența și determinarea sa, a fost atașată de ambele țări și nu a trădat niciodată această dragoste duală. Echipa Teatrului “Stela Popescu”, prin acest proiect, nu face decât să ducă această stea mai departe spre publicul vorbitor de limbă română din țară, dar și de peste Prut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: Teatru - Opera


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel