Premiera primăverii la Opera Comică pentru Copii: „Erus și Valea Recunoștinței”
Data publicării:
Cel de-al patrulea musical din seria Erus are premiera în acest weekend! Începând cu 28 aprilie, publicul este așteptat în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii la cele 15 reprezentații ale spectacolului „Erus și Valea Recunoștinței”. De această dată, Erus, Roua, Sucre, mărul Alpi, câinele Amos și pisica Adora ajung pe tărâmul pădurilor, locul de origine al înțeleptului Trent. Aici ei învață despre circuitul vieții și cum toate viețuitoarele sunt conectate între ele așa cum copacii sunt legați unii de ceilalți prin rădăcini și cum oamenii pot trăi în armonie cu natura. 

 
„Nu de mult, un băiețel timid avea de trecut proba curajului și a voinței, iar astăzi a devenit un model de urmat în rândul prietenilor săi, un viitor lider al comunității din care face parte – așa am putea rezuma evoluția personajului principal, Erus, cu care ne identificăm și noi, adulții, de multe ori. Cea de-a patra călătorie, care dă și titlul spectacolului – „Erus și Valea Recunoștinței” – le înglobează pe toate celelalte dinainte, așa cum și recunoștința izvorăște din răbdare, generozitate și iubire. Vă invit să fim alături de Erus și de această dată, când înfruntarea cu Regele Frică-Frică va fi încununată de succes!”, ne îndeamnă Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.
 
Biletele la spectacol sunt deja disponibile în rețeaua bilete.ro, iar întreaga colecție de volume din seria Erus este disponibilă la vânzare la Magazinul OCC.

„Bebe Fest OCC” continuă și în acest weekend la Opera Comică pentru Copii

​​Bebe Fest OCC, evenimentul adresat bebelușilor, părinților și viitorilor părinți, continuă și în acest weekend,  în intervalul orar 10-20, pe 29 și 30 aprilie. Printre atracțiile evenimentului se numără căsuța senzorială, camera de alăptare, baby music, baby bookzone, târgul cu produse dedicate bebelușilor, tombola pentru părinți și multe alte activități. Evenimentul se desfășoară în incinta OCC, atât în interior, cât și în aer liber, iar accesul este gratuit.
„Una dintre cele mai interesante teme de anul acesta este potty training – un specialist îi va ajuta prin joc pe cei mici să renunțe la scutece. O altă temă este cea de prim-ajutor pentru bebeluși – un reprezentant al Crucii Roșii va face o demonstrație și va oferi părinților informații și îndrumare”, a declarat Andreea Soare, inițiatoarea proiectului.
Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către  soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole  de calitate – operă, balet, musical, concerte-lecție, operetă – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare precum festivaluri de vară și de iarnă, Atelierele „Micul Artist”, ,,Magazinul OCC”, Tururile „În Spatele Cortinei”, ,,Petreceri de ziua de naștere”, ,,Escape Room”, „Aventura Parc”,  „Abonamente” sau „Voluntariat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Teatru - Opera
Tagurile articolului: bebe fest  erus si valea recunostintei  occ  opera comica pentru copii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel