Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024, cu Daniela Simulescu: O zodie trebuie să-și reconsidere alegerile amoroase și profesionale
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrologul DC News, spune cum se arată zodiile în a doua jumătate a anului 2024. De această dată, ea a vorbit despre Fecioare, care au și au avut provocări noi în fața lor, dar pe care le-au refuzat continuu în ultimii ani. 

Fecioarele, în a doua parte a anului 2024, au parte de noi oportunități financiare și amoroase. Cu toate acestea, pe plan personal, pentru unele Fecioare relațiile ar putea să nu mai funcționeze - semn oferit de Saturn prin care le transmite că nu e dat să fie. Totuși, partea plină a paharului pentru Fecioare e că până în 2026 vor fi guvernate de planeta care se va asigura că vor întâlni pe cine trebuie.

Citește și: Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea noroc cu carul în următoarele 5 luni

„Vorbim de partea profesională. Au foarte multe șanse în această zonă. Eu cred că în ultimii ani au avut oportunități, dar nu au avut încredere în ei, nu au acceptat și nu au vrut mai mult. Acum, ar cam trebui să se gândească. Jupiter tranzitează casa a 10-a și le aduce posibilitatea de a progresa, de a evolua, de a avansa pe sfera socială.

Așa că, dragii mei, dacă vine șeful la voi și vă zice că vrea să vă promoveze, dacă vrea să fiți pe un nou post, tu să nu te mai gândești la detalii. Nu mai e cazul să renunțați și să stați în spate.

Dacă vreți un nou loc de muncă, începeți să căutați, dacă vreți un nou domeniu de muncă, atunci începeți să căutați. Aveți foarte multe șanse în această perioadă.

Acum, când Jupiter e în casa a 10-a și Saturn e în casa a 7-a, Fecioarele sau cei cu ascendentul în Fecioară vor vrea să treacă la un nou stadiu marital, vor dori să oficieze o relație.

Cum spun eu în ultimul timp, nu e vorba de relația cu fluturași în stomac sau chimia aceea, ci despre „trece timpul”. Trece timpul și sunt presați de timp.

Știm că arhetipul Fecioarei e unul foarte selectiv. Nu-și vor mai permite să fie la fel de selectivi, nu vor mai sta să gândească să aibă 2 metri, să aibă ochi albaștri, să fie blond, să fie nu știu cum.

Acum, își vor da seama că nu pot avea perfecțiunea dintr-un basm sau dintr-o poveste și trebuie să învețe să negocieze. Să facă mici compromisuri pentru a le fi bine. Vor dori să se căsătorească, să se mute cu partenerul, să aibă un plan comun cu partenerul.

De obicei, ne mutăm împreună când avem un obiectiv comun, când avem un plan comun și trebuie să ne ținem de el. La Fecioare, vedem că apar oportunități pe plan profesional, dar au nevoie să se și oficializeze din punctul de vedere al relației.

Pe de altă parte, când Saturn este în casa a 7-a, multe dintre Fecioare aleg să fie și singure o perioadă, până când întâlnesc pe cine trebuie.

Atenție, Fecioarele au Saturn în casa a 7-a până în 2026. Dacă lucrurile nu vă plac la partenerul vostru sau nu funcționează, e pentru că nu trebuie să funcționeze. Saturn consideră că nu e persoana potrivită pentru ei. Nu vă stresați, nu vă enervați, așa se întâmplă”, a spus Daniela Simulescu, pentru Spectacola.

Citește și: Horoscop, miercuri, 3 iulie 2024. Luna în pătrat cu Saturn afectează fiecare zodie în parte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Exclusiv


DC Media Group Audience

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Reghecampf pregătește nunta surpriză cu Corina Caciuc: Urmează căsătorie / Am depășit targetul

Youtube / Te ascult, Ilinca Vandici

„Mai bine mor, mai bine mă ia Dumnezeu”. Alex Velea, după ce a fost întrebat de criza de la 40 de ani: Uneori o terorizez pe nevastă-mea

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Zodia care are mare noroc la bani

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 1 - 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de succes pe bandă rulantă

Instagram/ Bogdan de la Ploiești, Florin Salam

Scandal între regii manelelor din România. Acuzații dure: Florin Salam l-a dat afară de la un eveniment pe Bogdan de la Ploiești




pixel