Andreea Bănică, mărturisiri despre relația cu copiii săi: „Nu ai cum să fii prieten cu copilul tău”
Ingrediente:
6 pulpe de pui
2 cepe verzi
250 ml smântână lichidă
300 g ciuperci champignon
1 cățel de usturoi
1/2 pahar de vin alb
ulei și sare
1 legătură de pătrunjel
Mod de preparare:
Pulpele le vom spăla bine, le vom curăța și cresta ușor. Le ungem cu ulei de măsline și le condimentăm.
Uleiul îl încingem și punem pulpele la prăjit. După ce s-au rumenit le scoatem pe o farfurie.
Vom lua pulpele de pui, le vom spala bine si curata. Le vom cresta cate un pic, apoi vom unge cu ulei de masline, cu un pic de sare si le lasam pe o farfurie, cat punem la incins uleiul.
Într-o altă cratiță punem la încins puțin ulei, punem ceapa tăiată rondele, cățelul de usturoi tăiat mărunt și ciupercile champignon.
Lăsăm să se călească cu un capac deasupra.
După ce s-au călit iar ceapa a devnit sticloasă, stingem cu vinul alb. Punem pulpele de pui și smântâna. Lăsăm la foc mic pentru câteva minute. La final punem sare după gust și pătrunjelul tăiat mărunt.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ciuperci pulpa retete smantana sos