Redeschiderea teatrelor. Actorii s-au întors pe scenă. Ada Hausvater, Oana Predescu, Ovidiu Ușvat, la Interviurile Spectacola și DC News
Ada Hausvater, directorul Teatrului Național din Timișoara, actrița Oana Predescu și actorul Ovidiu Ușvat, de la Teatrul Excelsior din București, vin la Interviurile Spectacola și DC News, joi, de la ora 20:00, pentru a vorbi despre întroarcerea actorilor pe scenă și despre începrea stagiunii.

Teatrele din România și-au deschis larg porțile, după ce autoritățile au relaxat măsurile și au permis  organizarea spectacolelor la interior, cu un public de 50% din capacitatea sălilor. 


Ada Hausvater, directorul Teatrului Național din Timișoara, vine la Interviurile Spectacola și DC News pentru a povesti cum a afectat pandemia de coronavirus instituția pe care o conduce, dar și ce soluții au găsit pentru a depăși obstacole. De asemenea, Ada Hausvater anunță și premierele din noua stagiune și ce alte suprize pregătesc artiștii timișoreni. 


Actrița Oana Predescu și actorul Ovidiu Ușvat, de la Teatrul Excelsior din Capitală, ne provoacă să mergem să vedem două spectacole inedite:  „Familia Addams” – un musical de Marshall Brickman, Rick Elice și Andrew Lippa, regia și coregrafia Răzvan Mazilu, și „Arlecchino și pierdutele iubiri”, Enrico Bonavera.  De asemenea, Oana Predescu și Ovidiu Ușvat vor povesti prin ce încercări a trecut Teatrul Excelsion în perioada pandemiei și cum au reușit să continue să facă artă. 

 

Ce spectacole ne așteaptă în noua stagiune dar și cum s-a văzut pandemia din spatele cortinelor, aflați joi, de la ora 20:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

 

Oana Predescu s-a născut pe 3 septembrie 1990, în Târgoviște. A studiat Universitatea Naționala de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, Arta Actorului: Studii de Licență – promoția 2016 și Studii Materale – promoția 2018.

Ovidiu Ușvat s-a născut pe 6 mai, 1986. A studiat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, Arta Actorului, master – 2010 și la Universitatea „Spiru Haret”, Facultatea de Actorie, promoţia 2008. 

Ada Hausvater este regizor de teatru, iar din anul 2005 este directorul Teatrului Național din Timișoara. Ca regizor, a montat peste 25 de spectacole. Este doctor în teatru, conferențiar la Facultatea de Muzică și Teatru a Universității de Vest din Timișoara, Cavaler al Ordinului Artelor și Literelor (titlu acordat de Ministerul Culturii și Comunicației din Franța), membru în board-ul European Theatre Convention și senator de onoare al Universității de Vest Timișoara.

Autor: Georgiana Ioniţă | Dată: 27 mai, 18:31

HOROSCOP Dragoste 2022. Previziuni pentru fiecare zodie

Oare ce vești ne va aduce Cupidon anul următor?

Zodiile cu cea mai puternică intuiție. Văd chiar prin tine

Cu toții suntem intuitivi într-o oarecare măsură, însă...


Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții

Unsplash.com/ autor Caju Gomes

Adevărul despre pepenele roșu. 5 efecte secundare mai puțin cunoscute

Teatrul Arte dell’Anima, program luna septembrie

Teatrul Arte dell’Anima vine cu câteva propuneri...

Teatrul Arte dell’Anima, program luna august

Teatrul Arte dell’Anima vine cu câteva propuneri...