Redeschiderea Teatrului Arte dell’Anima. Programul spectacolelor
Data actualizării:
Data publicării:
După o lungă perioadă de așteptare, Teatrul Arte dell’Anima vă invită la spectacolele mult îndrăgite de public, comedii savuroase, povești de viață emoționante.

• 31 mai, ora 19:00 – „Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu


Vino să afli povestea Reginei Maria Stuart, a bucătăriei elisabetane și ingredientul secret al unei prietenii longevive într-o comedie extraordinară! Silviu Biriș pentru prima dată în cariera de peste 20 de ani intepretează 4 roluri, alături de colegele sale Crina Lință și Ioana Pavelescu în spectacolul Lettice și Leușteanul de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu! 
O comedie satirică, ce îmbină istoria cu situații neașteptate și momente de maximă intensitate. Un ghid turistic extravagant, o doamnă oficială și rigidă, un bătrânel morocănos, un asistent sarcastic, un tânăr visător și un avocat influențabil vă vor încânta privirile în acest spectacol extrem de apreciat. 
Bilete disponibile aici.

 

• 2 și 13 iunie, ora 19:00 - „Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu


„Totul despre femei” vorbește despre forța, magia și puterea femeii, fără a fi feminist în vreun fel. Spectacolul prezintă femeia într-un mod realist, empatic, comic, fără a fi lipsit de ironie, sarcasm, invidie și gelozie. Fie că vorbim de prietenie, relații familiale sau colegiale, descoperim într-o oră și jumătate femeia cu toate fațetele ei: mame, soții, iubite, surori, prietene.
Crezi că ai înțeles ce vor femeile? Haideți la spectacol. Încă te mai chinui să deslușești tainele femeii? Hai la spectacol. Ești femeie și crezi că știi cine ești? Hai la spectacol. Iar dacă încă nu știi cine ești... Ei bine, tot aici ne găsiți.
O comedie fabuloasă cu Corina Dănilă, Adriana Irimescu și Crina Lință. Nu mai puțin de 15 personaje întruchipate în cinci povești de viață.
„Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu se joacă pe 2 și 13 iunie, ora 19:00 la Teatrul Arte dell’Anima din strada Făinari, nr. 17D, sector 2, București! 

Spectacol selecționat în cadrul Festivalului „GavranFest” din Germania
Bilete disponibile aici.

 

• 14 și 29 iunie, ora 19:00 - „Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate” de Andrew Bovell, regia Puiu Șerban


„Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate” prezintă viața de familie și secretele ce se ascund în spatele oricărei relații fericite. Bob și Fran Price au patru copii adulți: Pip, Mark, Ben și Rosie. Fiecare dintre ei are propriile secrete, dar oare ce mamă nu-și dă seama ce se petrece în viața copilului ei?  
Pe măsură ce copiii încearcă să își construiască drumul în viață, separat de visele părinților lor, ceea ce obișnuia să fie adevărat în familia Price scapă de sub control. 
Amuzant, puternic și sfâșietor, spectacolul „Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate” ne înfățișează dinamica unei familii, văzută prin experiențele trăite de fiecare dintre membri. 
„Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate” de Andrew Bovell, regia Puiu Șerban se joacă pe 14 și 29 iunie, ora 19:00 la Teatrul Arte dell’Anima din strada Făinari, nr. 17D, sector 2, București.
Spectacol preiat cu Premiul  „Cea mai bună trupă”, la secțiunea Red Theatre Revolution University Contest în cadrul FITIC 5.0 în 2020 și Premiul pentru Cea Mai Bună Regie în cadrul  FITIC 2018.

Bilete disponibile aici.


• În fiecare zi de joi: 3, 10, 17, 24 iunie, ora 19:00 - Trupa Improfix


Pentru prima dată, Teatrul Arte dell`Anima reunește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București. Cei mai creativi, dinamici și spontani actori selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII” , își doresc să te întâlnească. 
Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape, de către Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali. 
„Improfix este o trupă de improvizație care reunește mai mulți actori cu imaginație, dar nu orice fel de imaginație, ci una care comunică, care se leagă firesc de cea a partenerului de scenă, care anticipează ceea ce are celalălat de spus. Improfix este o trupă despre intuiția vie, dinamică, de a crea ceva extraordinar, amuzant, fresh, din coordonate total întâmplătoare și noi, căci publicul dictează tonul unei structuri mai mult sau mai puțin prestabilite. Cu o prezență de spirit ascuțită, disponibilitate, răbdare și dorința de a fi cât mai inventivi, mai imprevizibili, actorii trupei Improfix au demonstrat că bucuria și buna dispoziție sunt absolut necesare într-o lume care nu te mai încurajează să trăiești liber, o lume care îți impune frici ce nu te reprezintă, pe care nu ți le dorești. O oră și jumătate de bucurie, de relaxare, de libertate” – Irina Cerchia pentru Revista Amfiteatru
Intră pe https://www.mystage.ro/spectacole/improfix-2706?af=41  și pe www.iabilet.ro și cumpără un bilet!

 


• 26 iunie, ora 19:00 – Referințele la Dali mă Excită de Jose Rivera, regia Răzvan Enciu


Pe 26 iunie, la ora 19:00, ne revedem cu îndrăgiții actori Alecsandru Dunaev, pe care îl puteți urmări în serialul „Adela”, Denis Hanganu din serialul „Fructul Oprit”, Bianca Cuculici, Carla Mihai, Alexandru Cătănoiu și Robert Onofrei. 
Gabriela și Benito întâmpină probleme în căsnicia lor când Benito, militar, se întoarce din teren și își găsește soția aparent deconectată de lumea reală. Visele și închipuirile au acaparat-o până la punctul în care are mai multă încredere în ce spune Luna de pe cer decât în soțul ei din realitate. Vecinul ei de 14 ani, Martin, o urmărește și îi oferă romantismul pe care și l-ar dori de la Benito, iar Pisica ei și Coiotul din deșert îi reamintesc în mod dureros ce înseamnă o relație sinceră și fără complicații. 
„Referințele la Dalí mă Excită” e un spectacol despre singurătate în doi, speranțe neîmplinite și despre cum evadarea în vis poate fi un drum fără cale de întoarcere.
„Un spectacol meditativ, deloc comercial, care te pune pe gânduri și te lovește în cele mai neașteptate moduri. Sunt, oare, banii unicul scop în viață? Câți ani din viață ar trebui sacrificați, la propriu, pentru bani? Și cu ce riscuri? Iar războiul, dragul de el, căci el este, în fapt, subiectul principal, are efecte nocive asupra tuturor.” – Emil Călinescu pentru lateatru.eu 
Bilete disponibile aici.


Pentru mai multe detalii și programul spectacolelor vizitați www.artedellanima.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Teatru - Opera
Tagurile articolului: arte dell anima  corina danila  Silviu Biriș  spectacole  teatru 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel