Rux, ironii la adresa Andreei Bănică după momentul incendiar de pe scenă: „E ca și cum le arunca. Parcă voia să le arunce pe oameni”
INGREDIENTE:
125 g unt;
O cană (250 g) de zahăr pudră;
2 ouă;
O cană (250 g) făină;
O esență de vanilie;
2 lingurițe praf de copt;
3 banane;
12 prune tăiate;
100 g nuci;
Două lingurițe semințe de susan
MOD DE PREPARARE: Se amestecă untul cu zahărul, până când zahărul este complet topit. Se adaugă ouăle pe rând și se bate amestecul bine, după fiecare ou adăugat. Se presară făina, praful de copt și sarea deasupra ingredientelor cremoase și se amestecă până când compoziția este perfect omogenă. Se adaugă în compoziție bananele tăiate, prunele tăiate și nucile mărunțite. Între timp, cupele din tava de brioșe se ung cu unt, iar cuptorul se preîncălzește la 180 de grade. Se toarnă compoziția în tava de briole, până la jumătate. Deasupra se presară semințele de susan și se lasă la cuptor pentru 15-20 de minute.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: briose prune rețetă