Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
Ingrediente:
170 g mazăre
1 cană brânză rasă
1 cană iaurt,
3-4 oua
1/2 cană ulei,
2 căni făină,
1 praf de copt,
sare, piper
Mod de preparare:
Mazărea trebuie pusă la fiert în apă fierbinte cu sare. Trebuie lăsată până dă în câteva clocote.
Ouăle trebuie amestecate bine cu ajutorul unui mixer, cu iaurtul, uleiul, brânza și la finla cu făina adăugată puțin câte puțin și praful de copt.
Potrivim de sare și pier, adăugăm mazărea, scursă bine și răcită, după ce a fiert.
Punem compoziția într-o tavă de chec, tapetată cu hârtie de copt. Băgăm în cuptorul preîncălzit, la 180C pentru circa 45 de minute.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: aperitiv chec mazare retete
Mi-Th Influencer, emisiunea...