Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
Ingrediente:
300 g vinete
300 g dovlecei
300 g ardei gras
300 g roșii coapte
150 g ceapă
2 căței de usturoi
3 linguri de ulei de măsline
100 ml supă de legume
sare
piper negru măcinat
busuioc, cimbru, pătrunjel verde, dafin
Mod de preparare:
Într-o tigaie largă, punem 3 linguri de ulei de măsline, ceapa tăiată mărunt și un praf de sare.
O călim la foc mediu pentru circa 3 minute.
După aceea adăugăm ardeii tăiați cubulețe mici și îi lăsăm tot 3 minute. Urmează cubulețele de vinete și după alte 3 minute, dovleceii.
Condimentăm cu sare, piper, dafin, cimbru și busuioc.
După alte 3 minute, punem și roșiile și usturoiul. Amestecăm bine și turnăm circa 100 ml din supa de legume.
Acoperim cu un capac și lăsăm 6 minute pe foc.
La final condimentăm cu sare și piper și câteva frunze de busuioc verde.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ghiveci legume retete
Mi-Th Influencer, emisiunea...