Previziuni astrale pentru 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea parte de schimbări radicale pe plan amoros
INGREDIENTE
500 g măruntaie de pasăre
o rădăcină păstârnac
o rădăcină mică țelină
un morcov
o ceapă
o foaie dafin
o legătură pătrunjel
sare și piperdupă gust
Pentru găluște:
2 ouă
7 linguri griș
o lingură ulei
sare
MOD DE PREPARARE
1. Se fierb măruntaiele aproximativ 10 minute, până când se ridică spuma în oală. Se adună spuma și se adaugă legumele curățate și tocate bucăți mari, dafinul și codițele de pătrunjel. Se asezonează cu sare și piper și se fierbe până când legumele și carnea sunt pătrunse.
2. În acest timp, se freacă ouale cu ulei și cu sare, apoi se adaugă grișul în ploaie, până ajunge la consistența unei smântâni groase. Cu o lingură încălzită în supă, se ia din compoziție și se adaugă găluștele în supă.
3. Se acoperă oala și se fierbe maximum 10 minute, la foc mic, apoi se oprește focul. Înainte de servire, se toacă pătrunjel proaspăt.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: găluste rețetă supa