„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Ingrediente:
500 g carne amestec (vită cu porc)
1 ou întreg
2 linguri pesmet
4 căței usturoi
ulei vegetal
sare, piper
1/2 legătură de pătrunjel
Pentru sosul de roșii
1 l suc de roșii
3 cepe
3 cepe verzi
sare, piper
Mod de preparare:
Carnea o vom amesteca cu usturoiul pisat pătrunjelul proaspăt, sare și piper. Vom pune și oul întreg și pesmetul. Amestecăm bine și formăm chifteluțele. Le vom prăji în ulei încins.
Dupa prajire se vor pune într-un vas tapetat cu hârtie de bucătărie absorbantă.
Prepararea sosului de roșii:
Într-o cratiță punem 2 linguri de ulei la încălzit. Ceapa o vom tăia mărunt și o vom pune pentru circa 3-5 minute la prăjit. Adăugăm pe urmă și sucul de roșii și lăsăm la fiert epntru 15 minute. Condimentăm cu sare și piper, după gust.
Adăugăm și chifteluțele și lăsăm să dea într-un clocot. La final presărăm deasupra pătrunjelul tocat.
Vă dorim, poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: chiftele retete roșii sos
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...