Ce ne rezervă astrele până la finalul anului. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în următoarea perioadă
Ingrediente:
500 g dovleac
200 g mozzarella
200 ml bechamel
100 g prosciutto cotto
ulei de masline extravirgin
parmezan
pesmet
patrunjel verde
sare
piper
Mod de preparare:
Dovleacul va fi tăiat felii rotunde și subțiri. Fiecare felie o vom unge cu ulei de măsline și o vom presăra cu sare și piper. După aceea vom da dovleacul prin pesmet și îl vom pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Vom băga la cuptor pentru circa 20 de minute la o temperatură de 200 C.
O tavă termorezistentă o vom unge cu ulei de măsline și vom pune feliile coapte de dovleac, un strat de prosciutto cotto, un strat de felii de mozzarella și acoperim cu sos bechamel, presaram parmezan dupa bunul plac.
Apoi punem din nou un strat de felii de dovleac, sos bechamel si parmezan.
Băgăm în cuptorul preincalzit pentru 35 minute la 190 de grade Celsius.
La final presărăm pătrunjel verde tocat.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: dovleac lasagna retete
Daniela Simulescu, astrolog DC...