Rețetă de paste cu sos de roșii cherry și anghinare. Simplu și gustos
Data publicării:
Această rețetă de paste cu sos de roșii și anghinare este delicioasă și ușor de preparat. 

Ingrediente:


200 gr spaghetti 

100 gr rosii cherry marinate 

2 linguri ulei aromat

8 bucati de anghinare în borcan

frunze de busioc

sare


Mod de preparare:


Vom pune pastele la fiert în apă cu sare. 

Roșiile cherry le mixăm până devin pastă. 

Într-o tigaie largă punem uleiul aromat pe care îl lăsăm la încins. Adăugăm paste de roșii și lăsăm pentru circa 3-4 minute. Către final punem și bucățile de anghinare. Dregem cu sare. 

Scurgem pastele și le punem direct în sos. Punem puțină sare, apoi adăugăm 100 ml din apa în care au fiert. 

Amestecăm până se îngroașă sosul. Punem și câteva frunze de busuioc la final. 


Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: anghinare  paste  retete  roșii  sos 






pixel