Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus: „Nu reușeam să mă împac cu mine la dimensiunile acelea”
INGREDIENTE:
3-4 ardei grasi mari
150 gr ciuperci
100 gr vinete
100 gr dovlecel
100 gr orez
2 rosii mari
cateva fire patrunjel
marar (dupa gust)
bulion (cam 150 ml)
8-9 linguri ulei masline
sare, piper
MOD DE PREPARARE: Se taie ardeii în două și se curata de cotoare si seminte. Se așează intr-o tava. Se taie marunt ciupercile, pulpa de la vinete si cea de la dovlecei. Se toacă patrunjelul și se dau pe răzătoare rosiile (sau in mixer). Se amestecă toate legumele tocate, orezul, patrunjelul, 4 linguri ulei si se condimentează cu sare, piper si putin marar. Se adaugă si 3 linguri bulion. Se umple ardeii cu acest amestec. Se toarnă inca 4-5 linguri ulei in tava, plus 1 cana de apa si 150 ml bulion. Se acoperă tava cu folie de aluminiu, avand grija sa fie etans inchisa. Se dă la cuptor la 200C pentru 1 ora. Se servesc stropiti cu sosul din tava.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ardei umpluti post rețetă