Cu ce se confruntă Adela Popescu și Radu Vâlcan. Actrița a povestit totul: „Pur și simplu nu mă pot abține”
INGREDIENTE
200 g făină
3 linguri zahăr (brun, de preferat)
1 linguriță
praf de copt
1 lingură ulei
2 fiole esență de vanilie
*375 ml lapte de soia (ce aromă preferi)
MOD DE PREPARARE: Exact ca la clătitele obișnuite, se amestecă toate ingredientele, treptat, într-un bol mare, cu ajutorul unui tel sau al unui mixer.Încinge uleiul în tigaie, la foc mediu spre mare și apoi apucă-te de făcut, pe rând, clătitele. Prăjește fiecare clătită 1-2 minute pe prima parte, apoi încă un minut pe cealaltă parte. Clătitele de post se servesc cu gem, dulceață, unt de arahide, cremă de ciocolată.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: clatite reteta post