Horoscop marți, 26 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
INGREDIENTE:
2 cani faina
1 cana zahar
1 cana merisoare
3 linguri cacao
1lingurita praf copt
1 cana apa
1/2 cana ulei
400 gr gem caise
MOD DE PREPARARE:
Punem intr-un vas ingredientele uscate (faina, cacao, zaharul si praful de copt) Le amestecam si punem apoi gemul, apa si uleiul. Mixam compozitia apoi adaugam merisoarele. Daca nu aveti merisoare le puteti inlocui cu ce va pofteste inima: alune, caise uscate,stafide,nuci, etc. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se desprinda de mariginile tavii. Lasam sa se raceasca apoi taiem cubulete.
Daca doriti puteti face o glazura de cacao pentru ele.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: negresa post rețetă
Iată ce-ți rezervă astrele...