Rux, ironii la adresa Andreei Bănică după momentul incendiar de pe scenă: „E ca și cum le arunca. Parcă voia să le arunce pe oameni”
Ingrediente:
250 g paste (penne)
4-5 roșii mari
3-4 linguri ulei de măsline
1 cățel de usturoi
ardei iute
pătrunjel verde
sare
Mod de preparare:
Punem pastele la fiert în apă cu sare.
Roșiile le vom tăia cubulețe. Dacă coaja roșiilor este mai groasă, trebuie să le opăriți timp de 10 secunde și apoi să le decojiți.
Într-o tigaie încingem uleiul de măsline. Punem usturoiul zdobit și ardeiul iute. Le lăsăm puțin pe foc mediu, fără să se rumenească.
Scoatem usturoiul și punem roșiile cuburi pe care le asezonăm cu puțină sare. Lăsăm pe foc circa 3-4 minute la foc mediu.
După ce au fiert și pastele, le punem direct în tigaia cu sos. Amestecăm totul ușor.
La final presărăm pătrunjel verde proaspăt tocat.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: paste picante post retete roșii usturoi