Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus: „Nu reușeam să mă împac cu mine la dimensiunile acelea”
Această rețetă de supă-cremă de broccoli este la fel de bogată și de gustoasă ca o alternativă pe bază de lactate, dar este în întregime fără lactate și, bineînțeles, fără alte produse de origine animală, de asemenea. Ceea ce o face să fie plin de arome și nutrienți.
Este nevoie de doar câteva ingrediente pentru a face această supă delicioasă. Aceste ingrediente sunt o căpățână de broccoli, o ceapă galbenă, aproximativ o lingură de unt vegan, trei căni de bulion de legume și o jumătate de cană de smântână fără lapte.
Ingrediente:
1 căpățână de broccoli
1 ceapă galbenă
1 lingură de unt vegan
3 căni de bulion de legume
½ cană de smântână fără lapte
Pătrunjel tocat
Mod de preparare:
Separați buchețelele de broccoli de tulpini.
Tăiați ceapa în cubulețe.
Puneți untul vegan și ceapa tăiată în cubulețe într-o oală, dați focul la mediu-mare și sotați timp de 1 minut.
Adăugați buchețelele de broccoli și gătiți pentru încă 2 minute, apoi adăugați bulionul.
Gătiți la foc mic-mediu timp de 20 de minute cu capacul pus, amestecând la jumătatea timpului.
După 20 de minute, se toarnă într-un blender împreună cu smântâna fără lapte și se amestecă la viteză mare timp de 10 secunde.
Se toarnă porțiile în boluri individuale și se ornează cu pătrunjel tocat.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: broccoli crema post retete supa