Cu ce se confruntă Adela Popescu și Radu Vâlcan. Actrița a povestit totul: „Pur și simplu nu mă pot abține”
INGREDIENTE:
2 vinete
usturoi pudră
pesmet
sare, piper și alte mirodenii (la alegere, după gust)
MOD DE PREPARARE: Începe prin a spăla vinetele și taie-le rondele (nu foarte groase).
Într-un bol combină pesmetul cu pudra de usturoi (în cantitățile dorite de tine) și cu restul de mirodenii pe care le preferi (ceapă pudră, oregano, busuioc, turmeric, boia, etc).
Dă feliile de vinete prin combinația de mai sus și pune-le, pe rând, într-o tigaie în care ai încins ulei în prealabil.
După ce ai trecut vinetele prin compoziția de mai sus, dacă nu vrei să le prăjești în ulei, le poți pune și la cuptor, într-o tavă, pentru 20 – 30 de minute.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: post rețetă vinete pane