Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus: „Nu reușeam să mă împac cu mine la dimensiunile acelea”
Ingrediente:
2 bucăți piept de pui
1 ceapă roșie
1 ardei verde gras
1 ardei capia roșu
2-3 linguri ulei de măsline
3 linguri sos de soia
3 linguri sos barbeque
2 linguri apă
4 castraveți murați
Mod de preparare:
Pieptul de pui trebuie tăiat bucăți mai mici și prăjit în ulei.
Într-o altă tigaie călim ceapa și ardeiul tăiate felii. Peste aceste legume adăugăm pieptul de pui, 2 linguri de apă, sosul de soia și cel de barbeque. Condimentăm cu sare și piper.
Castraveții murați îi tăiem felii subțiri și ăi adăugăm peste legume și pui. Mai lăsăm pe foc circa 5 minute.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: legume pui retete sos soia