Andreea Bănică, mărturisiri despre relația cu copiii săi: „Nu ai cum să fii prieten cu copilul tău”
Ingrediente:
un piept de pui (fiert cu unt și sare)
1/2 pachet de spaghete fierte
1 ardei roșu
1 ardei galben
o legatură de spanac
200 g mozarella
2 ouă
50 g parmezan
100 ml smântână lichidă pentru gătit
unt
sare
Mod de preparare:
Pastele trebuie fierte în apă cu sare, la fel și carnea de pui.
Ardeii și spanacul vor fi spălați și tăiați mărunt. Legumele le vom amesteca cu smântâna, ouăle și jumătate din cantitatea de mozarella.
În acest bol vom adăuga și pastele și puiul și vom condimenta cu sare.
Amestecăm bine și ungem un vas de cuptor cu unt. Punem compoziția în această tavă și deasupra presărăm mozarella și parmezan.
Băgăm la cuptor pentru circa 30 de minute la foc mediu.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cuptor pui retete spaghete