Erika Isac s-a ras în cap! Motivul incredibil din spatele acestei decizii: „Cea mai nasoală parte este că va trebui să port perucă”
Ingrediente:
2 linguri de ulei de măsline
1 ceapă galbenă, tăiată mărunt
1 cană de fenicul, tăiat mărunt
1 lingură de suc de lămâie
4 căni de bulion
1 frunză de dafin
½ linguriță de sare de mare fină
¼ linguriță piper negru
3 cartofi medii, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 2,5 cm
2 cești de varză Kale, tocată mărunt
Mod de preparare:
Se încălzește o oală la foc mic. Adăugați uleiul de măsline, ceapa și feniculul și sotați-le timp de 5 minute.
Adăugați apă, sucul de lămâie și dați focul mai tare.
Adăugați legumele, frunza de dafin, sarea și piperul.
Adăugați cartofii și fierbeți la foc mic, neacoperit, timp de 10 minute sau până când se înmoaie la cuțit.
Adăugați varza kale și fierbeți încă 5 minute.
Se servește fierbinte.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: cartofi inima retete sănătate supa
Cupa României va avea un nou...