„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
INGREDIENTE:
800 grame de brânză dulce amestecată cu ricotta (un sfert de ricotta),
200 grame de stafide,
șase ouă,
8-10 linguri de zahăr,
4 pliculețe de zahăr vanilat,
2 linguri esență de vanilie și 2 de lămâie,
coaja rasă de lămâie (atenție să nu fie tratată chimic!),
6-7 linguri de făină fără gluten,
o lingură praf de copt care se dizolvă cu puțină zeamă de lămâie
MOD DE PREPARARE:
Se amestecă brânza cu zahărul, stafidele, esențele, coaja de lămâie și ouăle cu o lingură de lemn. Se încorporează treptat și făina. Se adaugă praful de copt dizolvat în puțină zeamă de lămâie, apoi se așează totul într-o tavă pe hârtie de copt. Deasupra se pudrează jumătate de linguriță de cacao și se amestecă doar la suprafață cu o scobitoare. Se bagă la cuptorul preîncălzit la 180-200 grade pentru aproximativ 30-35 minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: brânză Carmen Bruma placinta rețetă
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...