Anamaria Prodan a răbufnit după dezvăluirile lui Reghecampf în emisiune la Denise Rifai: ”Îl dau în judecată de vorbește singur”
INGREDIENTE:
1 pepene galben de 1.5 kg copt
50 gr ghimbir proaspat
1 lime
300 gr zahar
MOD DE PREPARARE: Taiati pepenele in jumatate, eliminati partea cu samburii si apoi cu o lingura scoateti miezul intr-o oala. Adaugati ghimbirul taiat felii foarte subtiri, coaja razuita de la lime si sucul de lime. Presarati deasupa zahar, amestecati usor si lasati sa stea 2 ore. In acest timp pepenele va lasa mult suc.Puneti apoi pe foc mic pana se dizolva zaharul (cam 5 minute) si apoi pe foc mare 15 minute, pana dispare spuma alba care se va forma. Coborati iar focul pe mic si fierbeti inca 1 ora, amestecand din cand in cand.
Puneti un borcan de 600 gr in cuptorul incins la 200C si lasati-l 30 minute sa se sterilizeze. Puneti dulceata fierbinte in el, sigilati cu capac si apoi intorceti borcanul cu fundul in sus pentru 5 minute sa se creeze vid. Puneti apoi borcanul sub o plapuma si lasati sa se racească acolo peste noapte. Pastrati peste iarna la loc racoros.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Bancul serii. Un cuplu de...
Salata de castraveți cu smântână este foarte sănătoasă...
Rețeta de paste cu vodcă este una dintre cele mai...
Brioșele delicioase cu afine și nucă de cocos se...
Nicolai Tand a dezvăluit o rețetă delicioasă pe bază de...
Înghețata de cireșe este un adevărat deliciu pentru zilele călduroase de...
Andreea Marin a împărtășit...
Prăjtura cu cocos este un adevărat deliciu. Se prepară...