Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus: „Nu reușeam să mă împac cu mine la dimensiunile acelea”
Ingrediente:
4 ouă
200g zahăr tos
190g ulei
130g făină de grâu
170g făină de mălai
450g iaurt gras
1 plic praf de copt
2 plicuri zahăr vaniliat
coajă rasă de la o lămâie
Mod de preparare:
Ouăle vor fi mixate împreună cu zahărul tos și cel vanilat. Amestecăm până când zahărul s-a topti și ouăle și-au mprit volumul.
Adăugăm ulterior ulei treptat și iaurtul.
Adăugăm amestecul de făină peste cel de ou și mixăm la viteză mică. La final punem și coaja de lămâie. Amestecăm totul prin învăluire.
Turnăm acest aluat într-o tavă, tapetată cu hârtie de copt și băgăm la cuptorul preîncălzit la 160C pentru 45 de minute. Pudrăm după ce se răcește cu zahăr vanilat.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: desert dulce malai prajitura retete