Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia pentru care relația cu bani se va schimba radical de anul viitor
INGREDIENTE:
300 gr ghimbir radacina
300 gr usturoi
1 lingura ulei
1/2 lingurita sare
1 lingurita otet
MOD DE PREPARARE: Se curata ghimbirul de cioturile noduroase si coaja care arata zbarcita sau uscata. Daca doriti il puteti curata de coaja de tot.Se curata usturoiul: se ia fiecare catel; se pune lama cutitului pe el si cu podul palmei loviti zdravan; in acest fel, coaja catelului de usturoi se va desface singura si va fi foarte usor de curatat. Se pune ghimbirul si usturoiul impreuna cu 50 ml apa in robotul de bucatarie si se mixeaza bine timp de 5 minute (se poate folosi si blenderul vertical). Daca folositi robotul clasic, din cand in cand opriti mixarea si cu o lingura impingeti spre centru tot ce se lipeste de peretii bolului. La final trebuie sa rezulte o pasta cat mai fina.
Pastrare:
- daca doriti sa pastrati pasta in frigider trebuie sa adaugati si restul ingredientelor (otet, ulei, sare) pentru a preveni oxidarea; se pune pasta intr-un borcan/pahar si deasupra se aseaza folie de plastic astfel incat folia sa vina in contact cu pasta in toata zona de deasupra; in acest fel rezista la frigider si 1 luna.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ghimbir pasta usturoi
Iată ce-ți rezervă astrele...