Andreea Mantea se confruntă cu probleme de sănătate: Am făcut o alergie groaznică
Andreea Mantea a vorbit...
INGREDIENTE
1 pungă paste fusilli
250 g carne tocată
1 lingura ulei
250 ml suc de roşii
1 lingura caşcaval
sare
MOD DE PREPARARE:
Într-o tigaie cu ulei se pune carnea la călit şi se desface ușor cu lingura. Se lasă până ce îşi schimbă complet culoarea şi se prăjeşte, aproximativ 15 minute. Între timp, pastele se fierb 10 minute în apă cu sare şi se scurg foarte bine. Într-un vas de cuptor se pun pastele şi carnea, se toarnă sucul de roşii deasupra şi se amestecă bine. Se presară caşcavalul şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Andreea Mantea a vorbit...
Nicolai Tand a dezvăluit o rețetă delicioasă pe bază de...
Înghețata de cireșe este un adevărat deliciu pentru zilele călduroase de...
Andreea Marin a împărtășit...
Prăjtura cu cocos este un adevărat deliciu. Se prepară...