Previziuni astrale pentru 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea parte de schimbări radicale pe plan amoros
Ingrediente
Pentru crustă vei avea nevoie de:
2 kg. sare iodată
150 ml. apă
2 albușuri
1 crenguță rozmarin
1 crenguță cimbru
Coajă de la o limetă
Coajă de la o lămâie
Pentru pește vei avea nevoie de:
2 pești Dorada 800-900 gr. eviscerați
½ lămâie
½ limetă
½ ardei chili tăiat felii
2 crenguțe mici de cimbru
2 crenguțe mici de rozmarin
2 crenguțe mici de mărar
Mod de preparare:
Vom toca mărunt rozmarinul și cimbrul și le vom pune peste sare, coaja rasă de la lămâie și limetă. Vom adăuga și albușurile de ou, apă și vom amesteca bine.
Vom tăia felii lămâia și limeta. Vom condimenta peștii în interior cu puțină sare și vom adăuga în burțile lor câteva felii de de lămâie, limetă, ardei chili și un buchețel mic de rozmarin cimbru și mărar.
Vom tapeta o tavă de copt cu hârtie și vom pune 1/3 din cantitatea de sare. Vom pune peștele și îl vom acoperi cu cantitatea de sare.
Punem tava în cuptorul preîncălzit la 180C pentru 30-35 de minute.
După ce peștii sunt gata îi vom lăsa să se răcească 10 minute și vom sparge crusta de sare. O vom îndepărta cu tot cu piele.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: crusta cuptor peste sare