Previziuni astrale pentru 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea parte de schimbări radicale pe plan amoros
INGREDIENTE
300 g făină albă
60 ml ulei măsline
120 ml apă călduță
1 plic de drojdie uscată
1 linguriță de sare
topping-uri la alegere (sos de roșii, cașcaval, mozarella, șuncă, ardei gras, ciuperci, ceapă, roșii, oregano, piper etc)
MOD DE PREPARARE: Se amestecă toate ingredientele lichide.Se adaugă ingredientele uscate și se amestecă. Acest proces poate fi realizat în mașina de făcut pâine sau cu ajutorul mâinilor. Se formează aluatul și se transferă pe planșa de lucru înfăinată și se frământă puțin.Bila de aluat se pune într-un castron mai mare și se acoperă cu un prosop curat. Aluatul își va dubla volumul în circa 15 minute la temperatura camerei.Planșa de lucru se unge cu ulei și se împarte aluatul în două. Se întinde aluatul în formă rotundă și grosime de circa 1 cm.Pizza fără topping-uri se dă la cuptorul cu microunde timp de 3 minute la putere maximă.Între timp se taie mărunt mezelurile, mozarella, legumele.Se scoate aluatul de pizza din cuptorul cu microunde, se unge cu sos de roșii, se adaugă topping-urile și se dă iar la cuptorul cu microunde timp de încă 2 minute.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: pizza rețetă