Horoscop sâmbătă, 23 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
Ingrediente:
1 cană mare cu apă călduță (300 ml)
5-6 linguri ulei
½ linguriță sare
1 lingură zahăr
1 plic drojdie uscată (7 g)
faina cât cuprinde
Umplutură
1 farfurie adâncă cu vârf dovleac răzuit
2-3 linguri zahăr pt fiecare rulou
scorțișoară măcinată ori zahăr vanilat (1/2 plic pentru fiecare rulou)
ulei pt uns foile
Mod de preparare:
Din toate ingredientele de mai sus frământăm aluatul și îl lăsăm la dospit circa 30 de minute într-un loc călduț.
Se împarte aluatul în 4 părți egale. Întindem fiecare foaie, ungem un uldei și punem peste aluat un sfert din dovleacul ras, presărăm zahărul, zahărul vanilat și scorțișoara.
Se rulează, se așează în tava tapetată cu hârtie de copt, se unge cu ulei și se coace la foc mic până se rumenește deasupra.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: dovleac placinta retete
Iată ce-ți rezervă astrele...