Horoscop rune 15-21 august 2022, cu Mihai Voropchievici. o ZODIE primește ATENȚIONĂRI
Horoscop rune 15-21 august...
INGREDIENTE:
Blat: 5 oua, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita de otet, 150 gr faina, 1 praf de sare.
Umplutura 1- dulceata de prune -400 gr
Umplutura 2: 6 mere mari, 100 gr zahar, 100 gr unt, 2 pliculete zahar vanilat, 2 linguri de gris, esenta de rom.
Glazura: 5 piscoturi de sampanie maruntite
MOD DE PREPARARE: Merele se rad , apoi se pun la calit impreuna cu unt si zahar.Se amesteca din cand in cand si se lasa pe foc cca 5-8 min.Se amesteca cu grisul, vanilia si esenta de rom, se ia de pe foc .Separat se pregateste blatul: ouale se separa , batem albusurile spuma cu zahar . Se mixeaza galbenusurile cu praful de copt stins in otet intr-un bol mai mare, apoi adaugam albusurile spuma si treptat faina amestecata cu sare . Se amesteca usor , compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa la copt cca 20 min , pana la proba prin apasare – sa isi revina la forma initiala. Se lasa sa se racesca complet apoi se taie in trei foi.Pe o tava se pune prima foaie se intinde dulceata intr-un strat uniform, se adauga a doua foaie , se adauga compozitia de mere (3 parti) , se adauga ultima foaie de blat si presam usor. Se intinde intr-un strat subtire restul de compozitie cu mere apoi se decoreaza cu piscoturi maruntite.Se introduce la rece pentru 2-3 ore . Se portioneaza dupa preferinta.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Horoscop rune 15-21 august...
Bancul zilei. Tânăra soție îi povestește prietenei...
Sfântul Proroc Miheia este...
Tarta cu caise se prepară foarte ușor și este...
Rețetă delicioasă de ardei umpluți cu sos de roșii,...
Acestă salată de cartofi cu roșii și praz este rețeta...
Salata de vinete este foarte îndrăgită de noi și o...
Rețeta de pandișpan de post cu fructe este un desert...
Laura Cosoi propune o rețetă...