„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
INGREDIENTE:
300 g tagliatelle
50 g unt (82% grasime)
100 grame parmezan
sare
MOD DE PREPARARE:
Intr-o cratita de 2 l pune apa cu sare la fiert. Cand da apa in clocot pune pastele si le fierbe conform instructiunilor de pe punga – in cazul meu – 5 minute. Cat timp fierb pastele rade pe razatoarea cu ochiuri mici 100 g parmezan. Cand pastele au fiert scurge-le dar nu arunca apa. 150 ml opreste intr-o ceasca iar restul las-o in oala in care au fiert pastele. Pune pastele fierbinti intr-un bol metalic in care ai pus 50 g unt. Amesteca usor timp de cateva secunde, astfel incat untul sa cuprinda pastele. Pune peste ele parmezanul ras si cele 150 ml apa fierbinte oprita de la scurs. Pune bolul deasupra vasului cu zeama fierbinte si amesteca totul usor pana cand parmezanul de topeste bine si impreuna cu zeama de la paste formeaza un sos cremos care cuprinde bine toate pastele.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: paste rețetă
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...
Dacă îți dorești o rețetă de...