Karmen Minune a mers la preot cu soțul. Nu i-a venit să creadă ce a zis părintele de față cu omul ei
INGREDIENTE PENTRU ALUAT
200 g faina
8 linguri apa calda
o lingura ulei
1/2 lingurita otet alb
1/2 lingurita sare
INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA
350 g nuci maruntite
2 albusuri
150 g zahar pudra
INGREDIENTE PENTRU COPT
un ou
MOD DE PREPARARE: Pentru aluat, peste faina se pune apa calda, sarea, uleiul si otetul si se framanta bine. Se pune amestecul pe masa presarata cu faina, se unge cu ulei si se lasa sa se odihneasca 2 ore.Se intinde o foaie fina care se unge la interior cu nuci amestecate cu zahar si albusurile batute spuma.Se ruleaza, se asaza intr-o forma unsa cu ulei, se unge cu ou si se coace 30-40 de minute.
POFTĂ BUNĂ!
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: desert nuci rețetă rulada
Carmen Brumă a împărtășit cu...
Carmen Brumă a împărtășit cu...