Previziuni astrale pentru 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea parte de schimbări radicale pe plan amoros
INGREDIENTE
piper
2 lingurite zahăr
2 lingurite oțet
1 lingurita zeamă de lămâie
1 lingurita muștar dulce
2 linguri lapte
60 g maioneză
2 linguri lapte bătut/smântână
1 ceapă mică
2 morcovi mari
1 varză mare
1/2 lingurita sare
MOD DE PREPARARE:
Varza trebuie tăiată fideluță, indiferent că alegi varză albă sau varză roșie ori ambele, iar morcovul trebuie ras pe o răzătoarea medie sau mare. Ceapa se toacă foarte mărunt, cât de mult posibil. Legumele se pun într-un vas mare și le vei amesteca puțin. Într-un bol mai mic se combină maioneza, laptele bătut, laptele și muștarul cu restul de ingrediente. Tot acest amestec se pune peste legume și amestecați bine.
Salata Coleslaw se pune la frigider pentru cel puțin 2 ore înainte de servire. Este ideală pentru masa de prânz în combinație cu orice alt preparat din carne!
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: rețetă salata coleslaw