Previziuni astrale pentru anul 2025, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să aibă foarte mare grijă la zona financiară
INGREDIENTE
50 g icre de crap
2 linguri de gris
4 linguri apa
1 ceapa alba mica
ulei
zeama de lamaie, dupa gust
apa minerala rece
MOD DE PREPARARE:
Mai intai se fierbe grisul in cele 4 linguri cu apă. Dupa ce s-a ingrosat bine, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca bine. Intr-un bol se pun icrele si se toarna putin ulei. Se mixeaza usor, apoi se adauga putin cate putin din grisul racit pana se termina, se toarna uleiul in fir ca la maioneza si se mixeaza la viteza mica. Cantitatea de ulei difera in functie de cata salata vrem sa obținem. Pe parcurs icrele se vor ingrosa si atunci se adauga cca. 2 linguri apa minerala si se continua mixarea.
La final se taie ceapa marunt, se adauga zeama de lamaie dupa gust si se amesteca bine.
Pofta buna!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: icre peste rețetă
Mi-Th Influencer, emisiunea...