Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus: „Nu reușeam să mă împac cu mine la dimensiunile acelea”
Ingrediente:
1 banană mare coaptă
½ cană de lapte vegetal
1 linguriță de extract de vanilie
½ cană de făină de migdale
½ cană de făină de ovăz
1 lingură de semințe de in măcinate
1 linguriță de scorțișoară
2 lingurițe de ulei de nucă de cocos
Mod de preparare:
Zdrobiți bine banana, fie folosind o furculiță, fie punând-o într-un robot de bucătărie. Dacă banana este foarte coaptă, se va face piure destul de ușor. Acum adăugați laptele și vanilia. Se amestecă bine.
Adăugați făina de migdale și cea de ovăz, semințele de in măcinate și scorțișoara. Se amestecă din nou cu bananele și laptele.
Folosind o tigaie antiaderentă, încălziți 1 linguriță de ulei la foc mediu. Puneți jumătate de polonic de aluat în tigaie. Gătiți 3 minute pe fiecare parte.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: banane clatite migdale retete