Andreea Bănică, mărturisiri despre relația cu copiii săi: „Nu ai cum să fii prieten cu copilul tău”
"În ceea ce privește micul dejun, acest smoothie este perfect, deoarece este sănătos, sățios și are același gust ca un bol tradițional de fulgi de ovăz. Doar că mai bun!", a explicat Maren Epstein, creatoarea rețetei. "Smoothie-ul este destul de sățios și cel mai bine este să îl consumați singur. Dar băutura ta preferată de cafea îl va completa foarte bine".
Ingrediente:
1 banană congelată
¼ ceașcă de fulgi de ovăz
1 cană de lapte de migdale
4 curmale
Ingrediente opționale
5 cuburi de gheață
Mod de preparare:
Combinați banana, ovăzul, laptele de migdale, cuburile de gheață și curmalele într-un blender de mare viteză. Amestecați până la omogenizarea completă.
Se toarnă într-un pahar și se ornează cu scorțișoară și fulgi de ovăz.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: banane mic dejun ovaz retete smoothie