Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus: „Nu reușeam să mă împac cu mine la dimensiunile acelea”
Ingrediente:
1 conopidă medie
2 cartofi albi mari
1 cățel usturoi
pătrunjel
1 ceapă mare
crutoane
foi de dafin
ulei de măsline
sare și piper
Mod de preparare:
Ceapa trebuie tocată mărunt și pusă într-o tigaie cu ulei fierbinte. Se călește ușor. Peste ea adăugăm usturoiul strivit, foile de dafin, sarea și piperul. Le lăsăm pe foc până când ceapa devine sticloasă.
Adăugăm și cartofii tăiați cuburi, dar și conopida ruptă în bucăți. Lăsăm pe foc circa 2-3 minute, după care adăugăm supă sau apă.
Lăsăm la fiert 20 de minute.
Mixăm totul și servim cu crutoane. Putem presăra deasupra verdeață proaspătă.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: conopida retete supa crema