Rux, ironii la adresa Andreei Bănică după momentul incendiar de pe scenă: „E ca și cum le arunca. Parcă voia să le arunce pe oameni”
INGREDIENTE
2 legături de sparanghel
1 praz
2 cartofi
1 l supă de legume
ulei de măsline
sare
MOD DE PREPARARE: Sparanghelul și prazul se spală bine și se taie în bucăți mici.Cartofii se curăță și se taie în cuburi.Într-o oală se încinge puțin ulei la foc mediu. Se adaugă prazul și sparanghelul și se lasă să se gătească timp de 5 minute. Vârfurile sparanghelului se scot și se dau deoparte.Se adaugă cartofii și se acoperă legumele cu supa de legume. Se lasă să fiarbă 10 – 15 minute. Se condimentează cu sare. Dacă se evaporă prea mult lichid, se completează cu apă caldă.Când toate legumele s-au fiert se transferă într-un blender și se pasează. Pentru o textură mai fină, supa cremă de sparanghel se poate strecura cu ajutorul unei site fine.Supa se servește cu vârfurile de sparanghel păstrate anterior.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: rețetă sparanghel supa crema