Decizia radicală pe care Teo Trandafir a luat-o în legătură cu fiica sa: „Are o vârstă la care nu se mai recomandă acest lucru”
INGREDIENTE
2 legături de sparanghel
1 praz
2 cartofi
1 l supă de legume
ulei de măsline
sare
MOD DE PREPARARE: Sparanghelul și prazul se spală bine și se taie în bucăți mici.Cartofii se curăță și se taie în cuburi.Într-o oală se încinge puțin ulei la foc mediu. Se adaugă prazul și sparanghelul și se lasă să se gătească timp de 5 minute. Vârfurile sparanghelului se scot și se dau deoparte.Se adaugă cartofii și se acoperă legumele cu supa de legume. Se lasă să fiarbă 10 – 15 minute. Se condimentează cu sare. Dacă se evaporă prea mult lichid, se completează cu apă caldă.Când toate legumele s-au fiert se transferă într-un blender și se pasează. Pentru o textură mai fină, supa cremă de sparanghel se poate strecura cu ajutorul unei site fine.Supa se servește cu vârfurile de sparanghel păstrate anterior.
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: rețetă sparanghel supa crema
Andreea Bănică s-a afișat în...
Carmen Brumă a împărtășit cu...