Ce ne rezervă astrele până la finalul anului. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în următoarea perioadă
INGREDIENTE:
350 gr radacina telina
150 gr cartofi fainosi
1 ceapa medie
2 linguri ulei
1 lingura unt
1 fir cimbru
sare, piper negru
"Crutoane"
1/2 para (sau mar, sa nu fie acrisor)
4 frunze telina
3 fire patrunjel
10 samburi de nuca
2 linguri ulei de nuca
1 lingura suc de lamaie
MOD DE PREPARERE: Se taie telina si cartofii cubulete. Se toaca marunt ceapa. Se calesc toate in ulei pana telina se rumeneste un pic (cca 10-15 minute, la foc mic, amestecand din cand in cand). Se adauga untul si se mai caleste 1 minut.Se adauga cimbrul si 2.5 cani de apa. Se presara sare si piper negru macinat. Se aduce la fierbere si se fierbe cu capac pana legumele sunt facute de tot (cca 15-20 minute).Se scoate cimbrul, iar restul se mixeaza in blender pana aveti o supa foarte fina. Dregeti supa de sare.Pentru crutoane: tocati fin telina si patrunjelul. Adaugati nuca tocata cu cutitul. Adaugati para taiata cubulete. Stropiti totul cu suc de lamaie si putina sare, amestecati usor si apoi adaugati uleiul.Serviti supa calda cu o lingura generoasa de "crutoane" si putin ulei de nuca.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: rețetă supa crema
Daniela Simulescu, astrolog DC...