Carmen Brumă, despre lupta cu kilogramele în plus: „Nu reușeam să mă împac cu mine la dimensiunile acelea”
INGREDIENTE:
un pachet aluat de foitaj decongelat
300 g gem
fructe, dupa gust
MOD DE PREPARARE: Din aluat se opreste o bucata de marimea unei portocale, iar restul se intinde cu sucitorul pe masa presarata cu foarte putina faina.Se transfera aluatul intr-o tava neunsa daca este nonadeziva.Se pune gemul si se intinde uniform. Din aluatul ramas, prin intinderi succesive, se modeleaza un grilaj care se asaza deasupra gemului.Se lasa la cuptor 30 de minute, in functie de cuptor. Serveste tarta cu gem cu fructe, dupa gust.
POFTĂ BUNĂ!
Citește și: Rețetă tradițională: Mâncare de ardei copți cu roșii și usturoi
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: gem rețetă tarta