„Și-a găsit o muză de 18 ani”. Teo Trandafir, reacție virală după ce ce Cătălin Botezatu și-a asumat relația cu Nicolle, iubita mai tânără cu 40 de ani
Ingrediente:
500 gr piept de pui
1 ceapă
3 cartofi
1/3 ardei gras roșu
150 gr fasole verde
1 dovlecel mic
1 vânătă mică
2 roșii
1 lingură pastă de ardei dulce
1 lingură pastă de roșii
1/2 legatură pătrunjel
3 linguri ulei
sare
Mod de preparare:
Legumele vor fi spălate și tocate, iar cartofii curățați de coajă și tăiați rondele. Ardeiul trebuie tăiat fâșii, dovlecelul rondele, vânăta rondele mici, la fel și roșiile. Pătrunjelul va fi tocat mărunt.
Pieptul de pui trebuie tăiat în bucăți mai mici.
Ceapa va fi pusă la călit în ulei încins pentru circa 10 minute. Se adaugă peste bucățile de pui și se condimentează cu sare. Se adaugă pasta de ardei și cea de roșii și se mai lasă 3 minute.
Luați oala de pe foc și așezați cartofii peste carne. Condimentați cu sare și piper și presărați pătrunjelul tocat. Se adaugă fasolea verde și ardeiul gras și rondelele de dovlecel și cele de vânătă. La final se pun roșiile și se condimentează cu sare și pătrunjel.
Turnați o cană și jumătate de apă peste legume.
Oala se pune pe foc și se lasă până dă în clocot. Se pune capacul și se dă la cuptor, la 180C timp de 45 minute. Se ia capacul, se scade temperatura la 150C și se mai lasă 30 minute.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: legume pui retete tocanita
Consumul de apă, un gest atât...
Salata cu castraveți și somon,...
Dacă îți dorești o rețetă de...